• ganoderma ganoderma-text HET IS EEN ZEER
  EFFECTIEF KRUID VOOR
  DUIZENDEN JAREN IN CHINA.
  HET IS EEN POSITIEVE PLANT
  DIE GEEN BIJWERKINGEN HEEFT
  ZELFS NIET NA LANG GEBRUIK.
  VERBETERT DE ALGEMENCE CONDITIE EN HET
  ZELFGENEZENDE VERMOGEN VAN HET LICHAAM
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL HET BEDRIJF NEEMT HET HELE
  PROCES VAN HET VERBOUWEN,
  VERWERKEN TOT EN MET DE MARKETING.
 • ganoderma MAAK JOUW
  DROOM WAAR MET DXN!
  BLIJF BIJ
  JE GEZONDHEID!
  WEES FINANCIEEL
  ONAFHANKELIJK!
  LEEF OP EEN HOGER
  LEVENSSTANDAARD!
  ZELF
  BEREIKEN!
video Meld je
nu aan!
 

Nieuwsbrief

Uw naam:

Email:

Productinformatie
Zakelijke mogelijkheden

Type het onderstaand woord in!

captcha
Geef me een nieuw woord

Welkom op mijn site.

Zijn waarschijnlijk geïnteresseerd in het verhaal, waarom ik begon het, waarom doen DXN bedrijf te zijn.

Ik ben Bako Bewerken. Ik ben 48 jaar oud.

 

Ik heb ook te maken met een aantal dingen - zoals velen van ons denken.

Ik werkte als kantoorbediende voor bijna 10 jaar in Boedapest. Toen liet de tragische verandering in mijn leven - ik verhuisde terug naar mijn huis toe te schrijven aan het meer en begonnen met het bedrijfsleven - ik noem het later.

Ik het vastgoed taxateur NTR-employment training gemaakt en werkte meer dan 12 jaar, die ik vond. Maar in toenemende mate verspreid in de vastgoedmakelaars en meer tijd, geld en moeite die het niet had geïnvesteerd, maar het resultaat was dit allemaal niet in verhouding. Dan daarna een andere NTR training, pedicure-manicure nagel. De inkomenskloof is niet zo belangrijk.

Ik voelde me alsof ik moet veranderen in 2009. Ik maakte de beslissing en ik kwam naar Oostenrijk om te werken. Ik had de kans om te werken in de horeca, een Hongaars-eigendom herberg pensioen als ober. Ik was niet een ober, maar ik dacht dat ik kon dit ook leren.

 

Sta open voor de mensen weer, om te veranderen. We moeten af ​​van een zekere comfort zone, wie wint de achtergrond begon ik het toch durft bewegen. De beslissing is belangrijk om zo ver te krijgen. De beslissing en neem de eerste stap. Mijn beslissing juist was, dus ik moest doen.

Tot op de dag werk ik bij een coffeeshop, recht in een andere. Mooi werk, mooie omgeving, de mensen. Maar het weerspiegelt ook de situatie en ik natuurlijk niet werkte de tweede plaats heeft het. Ook hier werkte seizoen werk, een goed restaurant en een koffieshop die herbouwd stopgezet omwille van een winkelcentrum. Huidige (café-board) mijn werk neemt nu een pauze tussen de seizoenen. Ja dus als een werknemer wordt blootgesteld aan verschillende dingen.

Ik heb altijd gezocht naar de mogelijkheid van onafhankelijkheid die niet afhankelijk is van iedereen, moet een man zijn eigen meester te zijn. Ik denk dat met dit, we zijn ook zo veel.

 

En zoals ik in het begin, dat vooral veranderde mijn kijk op het leven beloofd is een tragisch geval. In 1993, mijn moeder overleed aan borstkanker, was 48 jaar oud. Het was verschrikkelijk om naar te kijken, alleen maar te lopen, steeds erger en ik kan je niet helpen. Vanuit met veel behandeling en medicatie.

Daarna deal met meer en meer gezonde levensstijl, ik lees veel, heb ik de vitaminen en andere voedingssupplementen onderzocht, wat is het en waarom is het belangrijk wat het lichaam. De sleutel is preventie. Laten we zorgen voor onze gezondheid en ons lichaam het beste van alles worden gegeven.

Maar om onze gezondheid, voldoende inkomen te behouden, moeten we, denk ik aan voedingssupplementen en een gezonde voeding, zodat we het allemaal kunnen bieden. En als je kunt een stress-vrij leven.

 

 

En nu komt het DXN. Tijdens een van die "mijn onderzoek:" Ik vond het op een site waar ik lees over de koffie en de

 

Ik zou niet zeggen dat het dichtst bij mijn hart was het MLM beroep. Net als iedereen, ik heb een goed excuus had, waarom kan het niet alleen om de andere MLM! voedingssupplementen en natuurlijk de zakelijke mogelijkheden. Nu dat is wat ik sprong. Allemaal op hetzelfde moment, was ik op zoek naar. Een aantrekkelijke en functionele MLM bedrijf, snoep producten, uitstekende online tools en ondersteuning, gratis onderwijs, en last but not least, een grote sponsor met wie ik werk.

 

Ik ontmoette ook de piramide genaamd de negatieve verhalen als mensen omvergeworpen ernstige geld in dergelijke systemen. Ik heb genoeg horror verhalen gehoord, en ik heb ook al de vrees geuit dat het niet wil zijn gehersenspoeld, ik wil niet dat mijn vrienden om dit traktálni en hen te verliezen! Producten de meeste MLM bedrijf worden gevonden te duur, en ik voelde dat deze alleen worden genomen op deze prijs, die in het bedrijfsbelang van de commissie en die willen deze voorwaarde te schieten! In het algemeen, producten die ze, plus onkosten dat de familie te brengen en weinig kunnen veroorloven!

 

 

Wat mij betreft, het was sympathiek tegenover de DXN:

- Het product is consumptiegoederen, die ik niet heb om mensen te overtuigen, want iedereen houdt om koffie te drinken! Het product is van hoge kwaliteit en premium smaak categorie, maar de prijs was significant lager in de aarde, en niet meer dan een hoge kwaliteit koffie! En omvat dus de prijs, zelfs een uitstekende en effectieve medicinale paddestoel maakt ook de koffie is niet alleen lekker, maar gezond ook!

 

- De commissie betalingssysteem is absoluut correct, zijn er geen ingebouwde beperkingen, de gewenste hoge verwachtingen!

Nulinstelperiode Nee, je kunt er niet uit vallen en alles te verliezen!

 

- Maar er is een gratis, complete, professionele online ondersteuning, waardoor de hele wereld, predikt het bedrijf, de producten en de eventuele ene continent naar het registreren onder onze namen in het systeem, verkregen na de commissie.

 

- En last but not least, want ik heb niets te verliezen! Er zijn geen verplichte gigantische kits, er zijn geen verborgen kosten, lower-case omstandigheden, nek en liet de voorraden! Dood alle van het bedrijf! De levering van producten, levering, facturatie, enz. Mijn taak is alleen voor informatie en om mensen dat ze goedkopere toegang tot deze grote producten kunt krijgen te laten zien!

 

De belangrijkste boodschap van de DXN -nek me dat ik dit kan doen! Ik gebruikte om een ​​groot internationaal retail netwerk waar mensen kunnen plaatsen consumptie van passief inkomen elke maand op te bouwen als het gaat om geld op de bankrekening! Geld verdienen door mensen te helpen geld te verdienen!

Is dat niet een groot ding?

 

 

Het bedrijf betaalt voor uw koffie toen hij hun koffie dronk?

Denk na over deze, en als je vragen hebt, neem dan contact met ons op!

Sponsor een van de meest succesvolle leider van de Hongaarse netwerk, een vertegenwoordiger van een van de meest succesvolle online netwerken en wetenschapper! Als u samen met mij, zal een van de meest professionele sponsoring sponsoring lijn, waarvoor wij al ons werk doen om uw succes, en kijk voor een hoop geld, dus dat terwijl meer en meer kunt u voor uw gezondheid te doen!

 

DXN 21-jaar oude bedrijf. Europa geopend in 2009, en de officiële opening van de Oostenrijkse markt was in 2013!

We zijn aan het begin, en een enorme markt kans voor ons!

U profiteert van de Oostenrijkse markt openstellen enorme winsten!

 

Meer informatie over de site en als je vragen hebt voel je vrij om te vragen. In alles wat we kunnen om u te helpen!

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.