• ganoderma ganoderma-text HET IS EEN ZEER
  EFFECTIEF KRUID VOOR
  DUIZENDEN JAREN IN CHINA.
  HET IS EEN POSITIEVE PLANT
  DIE GEEN BIJWERKINGEN HEEFT
  ZELFS NIET NA LANG GEBRUIK.
  VERBETERT DE ALGEMENCE CONDITIE EN HET
  ZELFGENEZENDE VERMOGEN VAN HET LICHAAM
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL HET BEDRIJF NEEMT HET HELE
  PROCES VAN HET VERBOUWEN,
  VERWERKEN TOT EN MET DE MARKETING.
 • ganoderma MAAK JOUW
  DROOM WAAR MET DXN!
  BLIJF BIJ
  JE GEZONDHEID!
  WEES FINANCIEEL
  ONAFHANKELIJK!
  LEEF OP EEN HOGER
  LEVENSSTANDAARD!
  ZELF
  BEREIKEN!
video Meld je
nu aan!
Lidmaatschapscontract
Uitbetalingssysteem
Online netwerken

We bellen je terug

Zou je graag eerst met dit bedrijf, met mij of een van mijn collega's persoonlijk willen praten? Vul dan dit formulier in.
Uw naam:

 

Please enter your country code next to your phone number!

Telefoon:

 

Skype:

 

Uw e-mailadres:

 

Type het onderstaand woord in!

captcha
Geef me een nieuw woord

 

Zoek een product dat je elke dag consumeert en praat er met anderen over zoals altijd, toen er nog geen financiele link was. Zo simpel is het! Niks meer!

 Ik heb goed nieuws, 2 dingen:

 • Je hoeft niet verder te zoeken, je hebt het product gevonden: Ganoderma koffie!

 • Jij kan het ook!

Haat jij beuzelarij?

igen

Heb je het gevoel dat je niks kan verkopen? 

igen

Kun je niet tegen evenementen met veel mensen, waar iedereen zit te klappen?     

igen

Heb je genoeg van drukkende verkooptechnieken?     

igen

Wil je niet je famillie en vrienden uitnodigen om het product te showen door middel van verschillende trucs, waarna ze boos worden?   

igen

Wil je financieel onafhankelijk zijn en daar hard voor willen werken vanuit je comfortabele huis? 

igen

Heb je geen geld om een bedrijf te starten of wil je ontsnappen uit je eigen bedrijf of baan? 

igen

 

Als de meeste antwoorden ja zijn, dan is online netwerken ontworpen voor JOU!


Waarom online netwerken?

 

Er is geen mooier idee, wanneer je een professionele website hebt (en dan bedoel ik niet een van de duizende amateur producten websites) die 24 uur per dag werkt!

Als je besloten hebt om dieper in de mysteries van het online netwerken te duiken en je wilt starten met het bouwen aan jouw financiele onafhankelijkheid, dan is er zeker een grote reeks aan informatie op het internet te vinden. Van professioneel tot zelfgemaakte Guru’s die hunzelf aanbieden voor de oplossingen in jou leven.

 

Toch heb ik slecht nieuws, dit moet meteen aan het begin duidelijk zijn: Het gaat niet vanzelf! Ondanks de professionele marketingvideo’s en andere materialen die gemaakt zijn voor jouw eigen succes, ben JIJ het belangrijkst. Nog steeds geinteresseerd? Lees dan door!     

Er is geen cursus die je op deze bladzijde kunt downloaden en ook wil ik je niks verkopen. Ik wil alleen je andacht vestigen op deze kans. Mijn succes is gegarandeerd zonder jou, maar voor jouw eigen succes heb je jezelf nodig.


Laten we kijken wat je stap voor stap kan doen:

 

 1. Je moet besluiten of je meerdere uren van je vrije tijd wilt spenderen aan dit bedrijf met of zonder internet en of je 20 (twintig) euro beschikbaar hebt. Dit mag niet jou en je familie’s levensstijl in gevaar brengen.
  Heel belangrijk advies! Je moet hier alleen mee beginnen als je er in gelooft, je er enthousiast over wordt en als je het met plezier kan doen. Maar waarom is dat zo belangrijk? Lees mijn verhaal.


 2. Als ik je echt niet meer kan weerhouden om op een leuke manier veel geld te verdienen maar je moet er wel voor willen werken,  klik dan hier om het lidmaadschapscontract in te vullen.

 3. De volgende slechte stap kan jammer genoeg niet worden ontweken, je moet inschrijfgeld betalen eenmalig (20 euro). Hierbij ontvang je een presentatie folder (helaas nog in het engels) en het service support pakket voor het online/offline netwerken.

 4. Vervolgens verzin je een pakkende website naam (domainnaam), want je krijgt zo’n zelfde marketing website als deze, gratis! Hiermee kun je makkelijk geld besparen in het begin. Denk je dat dit een mooie start is voor jouw eigen zaak? Denk je dat anderen hierin geïnteresseerd zijn?

 5. Samengevat; je hoeft maar twee dingen te doen:

 

Studeren
Leer wat dingen zodat je niet dezelfde fouten maakt die anderen al gemaakt hebben. Om dat te kunnen doen, verzorgen we  jou ook gratis toegang tot de gesloten, marketing supporting intranet systeem, waar je alle kennis kunt vinden die nodig is voor je succes. 


Actie ondernemen:
Zorg dat zoveel mogelijk mensen je koffie proeven, geef ze de link van je website. Of vertel ze over de meeting, waar het product wordt voorgesteld en waar een presentatie wordt gehouden.
En tot slot als bonus, voordat je gaat slapen en je de evolutie van je netwerk check en zeker weet dat je hard heb gewerkt dan zal je zeker met een gerust hart gaan slapen. Geloof mij maar ☺


+ Als een bonus in de avonden net voordat je naar bed gaat kun je de evolutie van je netwerk checken. Als je hard hebt gewerkt, zal het geen slecht gevoel hebben gegeven. Geloof mij maar :-)! 

 

© Copyright DXN Europe 2009.